Ghidul Serviciilor
Albire Dinti Acasa
inapoi la firma 146 vizite
Poza Crest Whitestrips Supreme
Pret: 379 RON
Foto

Numarul 1 in albirea dintilor !

Crest Whitestrips Supreme ofera cea mai puternica formula pentru albirea dintilor din toata gama Crest Whitestrips. Creat pe baza aceluiasi ingredient sigur pentru smalt pe care il folosesc stomatologii pentru albirea profesionala, Crest Whitestrips Supreme contine un sistem care inlatura petele superficiale si cele de sub smalt. Folosindu-l 21 zile veti obtina un zambet imaculat cu o durata de pana la 2 ani, GARANTAT ! Crest Whitestrips NU este daunator smaltului dintilor ! Crest 3D White Whitestrips este cel mai popular si cel mai bine vandut produs dedicat albirii dintilor din Statele Unite. Este cel mai bun, usor si rapid mod de a obtine zambetul pe care l-ai dorit dintotdeauna.

Cum functioneaza ?Crest Whitestrips Supreme contine benzi subtiri si flexibile acoperite cu un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen, care sunt concepute sa se muleze perfect pe dintii dumneavoastra si sa ramana fixate pana la inlaturare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.