Ghidul Serviciilor
Hotel Bella Donna
inapoi la firma 163 vizite
Poza Restaurant Bella Donna
Foto
Foto

Restaurantul Bella Donna deschis de curind va garanteaza ca numai aici puteti sa incercati cele mai rafinate bucate din bucataria nationala si europeana, avind la dispozitie si o gama larga de bauturi si deserturi. Bucatarul-sef intodeauna v-a fi dornic sa va surprinda.

Restaurantul este predestinat pentru 70 de locuri si are capacitatea sa gazduiasca diverse evenimente corporative, conferinte, seminare, fourshetturi, zile de nastere sau bancheturi.

Restaurantul Bella Donna va asigura confortul si atmosfera placuta in cel mai classic stil. Daca ati hotarit sa petreceri seara alaturi de jumatatea dvs putem sa va cream o atmosfera romantic, iar dupa cina va invitam sa va petreceri seara in unele dintre confortabilel odai ale hotelului. For permanent customers we always have discounts.Pentru clientii permanenti intodeauna avem reduceri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.