Ghidul Serviciilor
Consolight Com - Distribuitor De Materiale Electrice Si Echipamente: Cabluri, Mufe, Prize, Bucuresti
inapoi la firma 1456 vizite
Poza Despina, aparataj standard german
Foto

Consolight prezinta DESPINA, gama de aparataj standard german.

Prin gama Despina Consolight ofera solutii pentru diferite spatii, în conformitate cu nevoile dumneavostara de utilizare în diverse domenii: hoteluri, spitale, birouri, mall-uri, spatii publice, spatii rezidentiale, etc.

Concentrându-se pe elementele esentiale, DESPINA este seria de aparataj ideala pentru fanii modelelor frumoase si atractive. Cu principiul liniilor minime, ca forma si material, gama se bazeaza pe un design liniar si un aspect discret.

Accesoriile gamei combina eleganta si simplitatea cu calitatea înalta si Standardele Europene!

 

Modelul DESPINA ofera numarul maxim de combinatii posibile si o mare flexibilitate. Designul modular, constând dintr-un mecanism montat încastrat, buton si rama, va permite sa instalati orice functie în culorile disponibile pentru rame: alb, fildes sau crem.

Ramele sunt fabricate din material plastic – un material modificat special, care ofera soliditate marita si grad mare de rezistenta în timp, facând acest produs ideal pentru întrerupatoare si prize.

DESPINA ofera de asemenea o gama larga de optiuni, cu 9 culori distincte si atractive ale butoanelor. Modelul ofera o gama larga de mecanisme pentru o instalare conventionala cu întrerupatoare, prize, variatoare, încarcatoare USB, conectori RJ45 si nu numai.

Acoperirea metalica combina forta si frumusetea. Aceasta este gama DESPINA METALLIC!

Modelul DESPINA METALLIC ofera întreaga functionalitate a unei game de întrerupatoare moderne flexibile. Conceptul sau geometric „zona maxima de apasare – rama minima” asigura cea mai mare suprafata de comanda posibila. Ofera o gama eleganta de 4 culori pentru rame: argintiu, titan, fumuriu si fumuriu deschis.

DESPINA METALLIC ofera de asemenea o gama larga de optiuni, cu 9 culori distincte si atractive ale butoanelor pentru o instalare conventionala cu întrerupatoare, prize, variatoare, încarcatoare USB, conectori RJ45 si nu numai.

Pentru a intra în posesia unor mostre de aparataj, sau pentru a afla mai multe detalii despre noile produse, puteti contacta un reprezentant de vânzari de la una din cele 13 filiale nationale Consolight!

 Descarca brosura DESPINA Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata de echipamente electrice? Esti doar la un click distanta!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.