Ghidul Serviciilor
Centru De Rezidenta Seniorii Cincu
inapoi la firma 2686 vizite
Poza Despre camin
Foto

Centrul de Rezidenţă ,,SENIORII”  Cincu este amplasat în  judeţul Braşov, departe de agitaţia marilor oraşe, la 20 km. de Făgăraş, 80 km de Braşov şi 70 km de Sibiu. Localitatea este extrem de liniştită, majoritatea cetăţenilor fiind de origine germană. A fost întemeiată de coloniştii saşi, la mijlocul secolului al XII-lea, fiind menţionată într-un document prima dată, în anul 1329.

     Centrul funcţionează în două locaţii, la distanţă de aproximativ 200 de metri  una de cealaltă. Ambele clădiri  sunt construcţii de tip săsesc , foarte solide, cu spaţii generoase, proiectarea şi amenajarea lor fiind avizate de specialişti germani.

     Prima clădire, un fost conac săsesc, dispune de 4 dormitoare cu băi proprii, un club al seniorilor , bucătărie proprie utilată corespunzător. Curtea este amenajată peisagistic cu foişor, terasă şi multe spaţii verzi.

     Cel de-al doilea imobil are o suprafaţă totală de 1100 mp, la care se adaugă şi suprafaţa grădinii de 918 mp. Imobilul este alcătuit din demisol, parter, etaj şi mansardă şi dispune de sistem centralizat de menţinerea temperaturii. Pardoseala este realizată din lemn masiv, iar faianţa şi gresia sunt importate din Italia.

      Locaţia dispune de :

     Centrul dispune de mijloace de transport proprii pentru cei care doresc să se deplaseze în oraşele vecine( Braşov, Sibiu, Sighişoara, Făgăraş) sau pentru excursii organizate.

     Centrul va face parte dintr-un circuit german şi ne dorim colaborări cu alte centre din ţară şi din străinătate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.