Ghidul Serviciilor
Fisker Constructii - Lucrari De Constructii Si Zidarie, Pitesti
inapoi la firma 478 vizite
Poza Finisare casa
Foto

Construirea unei case este un proces anevoios si destul de costisitor, insa partea cea mai dificila o reprezinta finisarea ei. Acum veti vedea calitatea serviciilor oferite de mesterii contractati, profesionalismul si munca depusa. In ce consta, insa, finisarea unei case? Iata cateva informatii utile pentru doritori!

De retinut! Pentru finisare trebuie sa tii cont de: instalatia electrica, instalatia sanitara, instalatia termica, finisarea peretilor interiori si exteriori, finisarea tavanului si a podelei. Lucrarile ar trebui realizate de catre specialisti, pentru a asigura durabilitate si a nu pune in pericol sanatatea si siguranta familiei.

Finisare casa – Instalatia electrica

Instalatia electrica trebuie realizata cu maxima precizie, asa ca este obligatoriu sa apelati la specialisti pentru acest proces. Defectiunile la instalatia electrica pot cauza incendii grave, asa ca mare atentie! Unele firme va pot oferi garantie de pana la 50 de ani pentru o astfel de lucrare, asa ca va recomandam sa nu alegeti cea mai ieftina firma si nici cele mai ieftine materiale. Siguranta pe primul plan!

In ceea ce priveste costurile, acestea pot varia – in functie de suprafata de lucru, timp de executie, persoane implicate, precum si materialele utilizate.

Finisare casa – Instalatia sanitara

Instalatia sanitara se compune din trei tipuri de instalatii: de apa rece, de apa calda si de canalizare. De regula, alimentarea cu apa se realizeaza prin doua procedee:

Iarasi, este nevoie de specialisti si materiale durabile. Este de preferat sa investiti initial in aceasta instalatie, pentru a evita eventualele cheltuieli ulterioare cu reparatii sau inlocuiri de conducte.

Finisare casa – Instalatie termica

Instalatia termica presupune montarea in camere a caloriferelor si conectarea acestora la o centrala termica – electrica, pe gaze sau pe lemne. Aici trebuie discutate atat costurile, cat si potentialul energetic. Pentru casele mai mici, este rentabila o centrala electrica. Centralele pe lemne au costuri mai reduse si sunt potrivite caselor de dimensiuni mari. Cu privire la tipurile de tevi utilizate, mai multe informatii aici.

Finisarea peretilor

Finisarea peretilor interiori se realizeaza conform catorva etape ce trebuie intelese pe indelete si respectate cu strictete, pentru o durata a lucrarilor foarte mare.

Se porneste prin tencuirea peretilor fie manual, fie mecanizat. Tencuiala este un pas extrem de important, pentru ca de la ea se vor aplica si celelalte straturi de finisare a casei si totodata ajuta la indreptarea denivelarilor din perete. Apoi se da un strat de finisaj denumit tinci, cel care va acoperi gaurelele de dupa finisare. Urmeaza gletul de nivelare aplicat in doua straturi (un strat de glet, apoi plasa din fibra de sticla). Dupa aceasta etapa, are loc gletul de finisaj pentru pereti perfecti. Urmeaza amorsa, cea care „,merge” cel mai bine cu varul lavabil cumparat. Apoi, se va da cu lavabila, pentru pereti complet finisati.

Finisarea peretilor exteriori presupune, mai intai, izolarea termica a acestora. (Pentru mai multe informatii privind aceasta etapa, click aici.)

Finisarea podelei

Trebuie avut in vedere aici ca materialele rezistente sunt de preferat. Pentru bucatarie si baie se alege gresia. Pentru dormitoare, living – parchetul. Din nou, lucrul se calitate se va face cu oameni priceputi!

Daca doriti sa va ridicati o casa ori sa realizati diverse reparatii, finisari, pe noi ne gasiti la numarul de telefon 0799.10.20.30 sau pe pagina noastra de Facebook – https://www.facebook.com/fiskerconstructii/.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.