Ghidul Serviciilor
Fisker Constructii - Lucrari De Constructii Si Zidarie, Pitesti
inapoi la firma 477 vizite
Poza Montaj gresia de exterior pentru terase
Foto

Un prim aspect ce trebuie luat in considerare este alegerea meseriasului. O lucrare durabila, cu aspect estetic placut, tine foarte mult si de priceperea celui care o realizeaza. Asa ca nu va recomandam sa apelati la cei ce va promit servicii calitative la preturi de nimic – un profesionist va stii cat valoreaza munca sa! Asa ca mai bine alegeti persoane cu experienta, care va vor putea evalua corect lucrarea si va vor oferi sfaturi cu privire la materialele utilizate.

Cum alegem gresia pentru exterior?

In magazinele de specialitate veti gasi o gama variata de modele de gresie. Foarte important este sa o alegeti strict pe cea pentru exterior, caci gresia pentru interior va crapa la ger. Culorile – raman la latitudinea fiecaruia, in functie de preferinte si de aspectul general al casei. O alegere foarte importanta tine si de aspectul gresiei, daca va doriti una mata sau una lucioasa. Exista avantaje si dezavantaje pentru fiecare: gresia lucioasa se curata foarte usor, insa este foarte alunecoasa, deci foarte periculoasa, mai ales pe timpul iernii; gresia mata poate ca nu este atat de usor de curatat, insa nu va fi alunecoasa, deci mult mai sigura.

In ceea ce priveste dimensiunile placilor de gresie, trebuie retinut un aspect: placile mari se folosesc pentru terase de mari dimensiuni, in timp ce placile mici sunt destinate suprafetelor mai restranse.

Cum montam gresia pentru exterior?

Un detaliu important pentru montarea gresiei de exterior este marginea din care se porneste. In acea margine placile de gresie vor fi intregi, iar in marginea opusa, in cele mai dese cazuri, placile vor fi taiate.Intr-o camera (bucatarie, baie) ar trebui sa tinem cont de mobilarea ce va urma sa fie facuta, astfel incat placile taiate sa ajunga sub obiectele de mobilier (de exemplu, sub blatul de bucatarie).

In terasa vom tine cont de balustrada (care va putea ascunde marginea exterioara) sau de usa de iesire in terasa.

Adezivii folositi pentru montarea gresiei la exterior sunt adezivi speciali pentru gresie si faianta, rezistenti la temperaturi scazute. Se vor utiliza si distantieri, gasiti la orice magazin de specialitate. Placarea se va realiza astfel:

  • se curata suprafata de lucru (de preferat, sa fie plana)
  • se aplica adezivul
  • se fixeaza placile de gresie cu distantieri intre ele
  • se lasa sa se usuce
  • Acelasi procedeu se va utiliza si atunci cand doriti sa placati terasa cu piatra naturala (marmura, granit etc.).

    Echipa Fisker Constructii va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare privind amenajarile interioare si exterioare. Ne gasiti pe pagina noastra de Facebook – Fisker Constructii Pitesti Arges sau la numarul de telefon 0732.000.112!

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.