Ghidul Serviciilor
Fisker Constructii - Lucrari De Constructii Si Zidarie, Pitesti
inapoi la firma 477 vizite
Poza Termoizolatii
Foto

Stiati ca locuintele neizolate pierd aproximativ 40% din caldura prin pereti?

Alte cauze ale pierderii de caldura sunt:-aprox. 20% din caldura se pierde prin acoperis-aprox. 15% se pierde prin sistemul de ventilatie-aprox. 15% se pierde prin geamuri si usi-aprox. 10% se pierde prin pivnite si podele

Alte motive pentru a izola casa/apartamentul:

Pentru o izolare optima, asigurati-va ca folositi materialele potrivite si apelati la specialisti in domeniu. Instalarea izolatiei presupune grija pentru zonele cu probleme – ferestre, usi sau colturile cladirii. Instalarea incorecta a termoizolatiei va poate aduce mai multe probleme pe viitor, care se traduc in costuri suplimentare pentru reparatii:

Mai multe informatii privind executarea CORECTA a unei termoizolatii puteti citi aici. Iar daca aveti nevoie de o echipa de profesionisti in domeniul constructiilor si termoizolatiilor, ne gasiti la numarul 0799.10.20.30 sau pe pagina noastra de Facebook – Fisker Constructii Pitesti Arges.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.