Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Golden Tour&turism
inapoi la firma 278 vizite
Poza Circuite Autocar 2011
Foto

Cappadocia 8 zile

Istanbul - Pamukkale - Antalya - AnkaraDate de plecare: 8.05, 22.05, 12.06, 7.08, 21.08, 4.09, 18.09, 2.10.2011

Circuit autocar, 8 zile - 280 Euro / persoana(include croaziera pe Bosfor, cascada Manavgat si Side, in valoare totala de 35 euro)Supliment single 120 euro. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) - reducere de 30 euro

ZIUA 1 - Duminica, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti - parcare Gara de Nord (Calea Grivitei -Muzeul CFR - gura metrou B, Gara de Nord 2). Ora 06.30 - plecare pe traseul Giurgiu - Traversarea Bulgariei - Edirne. Cazare zona Istanbul - Bilecik. ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare (ruta Bilecik - Kutahya - Dinar) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Cazare in Antalya.ZIUA 3 (mic dejun). In Antalya plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi. Timp liber: shopping, plaja, (optional) croaziera pe Marea Mediterana. Cazare in Antalya. ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Aspendos - vizita la cel mai bine  conservat amfiteatru al lumii antice. Vizita Colonia antica Side (Templul lui Apollo, Amfiteatrul si renumitul bazar). Popas la Cascada Manavgat. In Konya - vizita Palatul Sultanatului Selgiucid si mausoleul poetului Mevlana. Cazare in Cappadocia (Nevsehir - Derinkuyu).ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. Cazare in Cappadocia (Nevsehir - Derinkuyu).ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Plecare din Ankara la Istanbul - tur de oras in deplasarea catre hotel cu traversareaa podului peste Stramtoarea Bosfor. Cazare in Istanbul. ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pietonala pentru vizitare: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.00 - croaziera( 90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.ZIUA 8 Duminica (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei - Ruse - Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24.00, in Bucuresti - parcare Gara de Nord (Calea Grivitei - Muzeul CFR - gura metrou B, Gara de Nord 2). Servicii incluse: • transport (fara ziua 7) cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod);• 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);• servicii ghid roman. Nu sunt incluse:• biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pentru acestea.• In Turcia se achita (obligatoriu) 10 euro/pers. pentru ghizii turci de escorta.Obs. intrarile la Side si Cascada Manavgat sunt platite de agentie; Observatii: Grup minim 25 turisti.La inscriere se achita minim 150 euro.Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.Acte necesare - pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in RomaniaAsigurarea medicala e obligatorie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.