Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Golden Tour&turism
inapoi la firma 278 vizite
Poza Oferte Turcia 2011
Foto

Hotel Aqua 5*-All inclusive

Hotel Aqua - www.hotelaqua.com Hotelul se gaseste pe plaja, la 200 m de centrul orasului Icmeler, la 110 km de aeroportul Dalaman, la 8 km de Marmaris.Hotelul a fost construit in anul 1992 si a fost recent renovat.

Servicii incluse:cazare cu all inclusiveServicii excluse:transport asigurarea medicalaDotari camere Hotel Aqua 5* :Aqua Hotel de 5 stele, dispune de 216 camere duble (capacitate maxima 3 persoane), 21 apartamente (pentru 4 persoane capacitate maxima), 3 camere pentru persoane cu handicap, 60 de camere cu vedere spre mare si 180 de camere cu vedere spre gradina, aer conditionat centralizat (minim 15 h / zi), uscator de par, telefon, mocheta, balcon sau terasa, sistem de incalzire centralizat, TV satelit, baie cu cada si conexiune la internet (contra cost).

Facilitati Hotel Aqua 5* :Hotelul dispune de TV la receptie, o piscina interioara si exterioara, 4 lifturi, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, aer conditionat in zonele publice, program de animatie, room service 24 h, 2 sali de conferinta, curatenia zilnica in camera; asternuturi si prosoape schimbate zilnic; seif in camera (gratuit). Facilitati cu plata: coafor, baby-sitting, spalatorie si conexiune la internet. Aici veti beneficia de plaja privata, cu nisip si pietricele, sezlongurile, umbrelele si saltelele gratuite. In cadrul hotelului veti putea practica urmatoarele sporturi fara plata - tenis de masa, fitness, teren de tenis si echipament, sauna si baie turceasca. Servicii cu plata: biliard, masaj, internet cafe si sporturi nautice.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.