Ghidul Serviciilor
Trans Cargo
inapoi la firma 340 vizite
Poza Tractari auto Sibiu - Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

 Trans-Cargo este o firma din Sibiu, specializata in oferirea de asistenta rutiera. Serviciile oferite de noi variaza de la tractari, transport pe platforma, recuperari auto pana la inchirieri platforme auto, inchirieri remorci auto cat si transport marfa intern si international. Suntem o echipa entuziasta, responsabila si dornica de a va oferi serviciile cele mai bune de pe piata din Sibiu la preturi avantajoase.

 

    Trans-Cargo este firma la care puteti apela cu incredere atunci cand din nefericire pentru dumneavoastra - viitorii nostri clienti - va veti afla intr-o situatie dificila, cum ar fi o defectiune, o pana  sau avarii de orice natura,  veti gasi in noi intotdeauna un sprijin de nadejde, maxima seriozitate, promptitudine si garantia oferirii unor servicii la cele mai inalte standarde.

 

    Va uram sa aveti parte de calatorii cat mai sigure, comfortabile si lipsite de incidente nedorite sau neasteptate care v-ar putea intrerupe derularea normala al programului dumneavoastra.

Dar cum situaltiile neplacute fac parte din realitatea cotidiana,  va asteptam si va asiguram ca suntem partenerul dumneavoastra de incredere, atunci cand porniti la drum!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.