Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 1190 vizite
Poza Ferestre lemn stratificat Holze Elegance
Foto

Ferestrele din lemn stratificat din gama Holze „Elegance”: sunt utilizate pentru spatii si cladiri rezidentiale, cu coeficient de izolare termica si fonica superior. Ferestrele din lemn stratificat gama elegance au o izolatie termica si fonica foarte buna.

Aspectul de mobilier inobileaza spatiul, dandu-i un aspect optic deosebit si implicit valoare si tinuta incaperii. Cu aceste ferestre din lemn stratificat se obtin valori performante de izolatie fonica si termica.

Ferestre din lemn stratificat de stejar si meranti cu geam termopan tripan sau securizat. Profilele bine realizate si personalizarile punctuale, recomanda ferestrele din lemn stratificat Holze Elegance pentru cele mai bune proiecte. Daca aveti casa construita cu materiale naturale de buna calitate si doriti echipare cu tamplarii personalizate, ferestrele Elegance sunt cea mai buna optiune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.