Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 1189 vizite
Poza Usi de interior din lemn Clasic
Foto

Lucrare de usi de interior din lemn stratificat cu tocuri late imbracate.Spatiile cu comunicare buna nu necesita praguri. Recomandam clientilor ca in zonele camerelor de zi, a locului de luat masa sau la bucatarie sa nu monteze praguri de trecere. Aceasta deoarece pragurile aduc un disconfort vizual dar si un impediment pentru o pasul reflexiv, facand totusi o exceptie spatiile precum grupul sanitar, sau holul cu deschidere catre garaj sau anexa.

Am fost intotdeauna fascinat de clasicul domestic. Nu caut pentru locuinta mea ceea ce am vazut in alta parte ci ceea nu nu gasesc in alta parte. Simplitatea este mult mai greu de realizat decat elementele aparent elaborate. De ce ? Pentru ca naturaletea  si originalul nu se pot realiza decat din materiale naturale, derivatele organice nereusind sa picteze tabloul curat, adecvat, normal.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.