Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 1189 vizite
Poza Usi de interior din lemn Elegance
Foto

Avand in vedere grosimea zidurilor, proiectarea acestui tip de usi din lemn stratificat cu tablii verticale in tocuri redau usilor supletea si inaltimea.

Usile de dormitor sunt proiectate la acest imobil doua tablii suprapuse, iar usile cu rol de separare in sistem glasswand sunt echipate cu vitraliu pe toata suprafata usii din lemn stratificat.

Alegi usi din lemn stratificat elegante atunci cand doresti altceva si esti pregatit pentru a integra elemente constructive cu grad de executie ridicat. De cele mai multe ori vedem mobilierul ca fiind corpurile separate care vor utila un spatiu. Diferenta o facem cand intelegem ca putem utila casa cu tamplarii verticale executate la nivel de mobilier, care nu vor necesita o suprautillare. Usile de interior din lemn stratificat Holze Elegance, vor face diferenta in orice spatiu, deoarece sunt proiectate pentru aceasta. Oridecate ori instalam usi de interior din lemn stratificat din gama Elegance ne bucuram de noua reusita, admirand inca o casa cu tamplarii de valoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.