Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 1189 vizite
Poza Usi din lemn stratificat Unique
Foto

Pentru usile de intrare din lemn stratificat cu inaltimi atipice se vor lua in calcul termene de livrare de minimum doua luni de la intrarea pe fluxul de productie.De asemenea usile de intrare din lemn stratificat cu arcada si dimensiuni atipice, necesita un timp mai mare pentru proiectare, executie si montaj. Pentru acest motiv, rugam beneficiarul sa transmita detaliile usii din lemn stratificat solicitate din timp pentru a realiza corelarile necesare instalarii usilor din lemn stratificat pentru casa.

Combinatia de piatra naturala lucrata in volume echilibrate, fier forjat cu sectiuni personalizate si lemn natural cu densitate foarte buna dau viata caselor din seria Unicat. De departe gradul de executie cel mai ridicat in domeniul rezidential este acesta, iar Holze va recomanda usi de exterior din lemn stratificat Holze Uniquepentru proiecte de top.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.