Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Acr Tours
inapoi la firma 277 vizite
Poza Turism extern
Foto

Hotel Slavuna 3* - All Inclusive

 

 Pret de la 32 € / zi/ persoana

 

Hotelul este situat pe plaja, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Turistii hotelului Slavuna vor servi masa impreuna cu turistii de la Hotelul Mura in acelasi restaurant si se vor folosi de aceleasi facilitati ca si acestia.

 

 

 

 

  

Dotari camere:

Camerele Hotelului Slavuna sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, tv cu satelit, seif, radio, uscator de par, grup sanitar cu cada sau dus, balcon. Contra cost: frigider. Posibilitati de cazare: DBL - min 2, max 2+1 pax

 

Facilitati:

Hotel Slavuna dispune de piscina exterioara si interioara, jacuzzi, terasa, sala de fitness, bar, gradinita pentru copii, seif cu plata la receptie, birou de schimb valutar, parcare, 3 lifturi, restaurant cu terasa in aer liber, animatori, bar, birou de schimb valutar, sala de internet, sala de fitness/gimnastica, masaj, teren de tenis, tenis de masa, billiard, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, seif la receptie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.