Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Acr Tours
inapoi la firma 277 vizite
Poza Turism intern munte
Pret: 61 EUR
Foto

Hotel Alpin 4 * - Mic Dejun

Adresa: Alpin Resort Hotel 4*, 500009 Poiana Brasov, Brasov, Romania.

Localizare: Recent renovat, Alpin Resort Hotel 4* de intrarea in statiune dinspre Brasov, dar si dinspre Rasnov, la doar cateva minute de mers de centrul statiunii si de partiile de schi .

 

Dotari generale: 144 spatii de cazare toate cu vedere spre munte dispuse in 4 apartamente, 5 camere duble executive ,13 camere single, 122 camere duble standard si amplasate pe 9 etaje imbina cu distinctie armonia designului interior cu privelistea spectaculoasa a muntelui.

 

Dotari camere: Dotare standard: televizor /plasma, telefon international , minibar, internet prin cablu si wi-fi, jacuzzi, terase, grupuri sanitare cu cada si uscator de par, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent ales pentru confortul oaspetilor. Room-service-ul /24 ore , prompt iti poate oferi confortul unui serviciu personalizat.

 

Servicii masa: mic dejun inclus iar mesele principale in sistem bon valoric.

 

Alte facilitati: Restaurantul Tosca cu capacitate de 200 locuri , Bar club cu program de animatie si DJ , Piano concert live, zilnic in Athrium Lounge, Centru de conferinte - 7 sali cu capacitati intre 10 si 500 de locuri, Spa Aqua Dreams Alpin a carei oferta de ritualuri si proceduri este aleasa pentru bunastarea trupului si spiritului, loc de joaca special amenajat pentru copii in interiorul si gradina hotelului cu personal care asista permanent copii, organizandu-le jocuri , concursuri, diferite activitati.

Accesul la piscina, sauna si fitness este contra cost: 6 euro/zi/adult si 3,5 euro/zi/copil.

Taxa de statiune (5% din valoarea primei nopti de cazare) se achita la receptia hotelului.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.