Ghidul Serviciilor
Powersoft Business Solutions
inapoi la firma 14 vizite
Poza Despre noi.
Foto

Filosofia noastră de afaceri

Crearea de modele de afacere nu este privilegiul exclusiv al întreprinderilor mari

Concepţia noastră

Societatea noastră este prezentă pe piaţa softwarelor administrative începând cu anul 2000. De atunci creştem de la an la an, de fiecare dată am reuşit să depăşim semnificativ rezultatele anului precedent.

Care este secretul nostru? Este simplu. Ne-am dat seama că trebuie acordată posibilitatea de gestionare a proceselor administrative cu aplicaţii inteligente şi întreprinderilor mici şi mijlocii. Acordăm aceste posibilităţi cu unele „software la cutie” care sunt accesibile şi întreprinderilor mici şi mijlocii, care în schimbul preţurilor convenabile asigură prin inteligenţa lor un cadru excelent pentru creşterea cotei de piaţă. Grupul de produse Helix Software vă oferă exact astfel de soluţii administrative “inteligente” la preţuri accesibile pentru societatea D-voastră. Softwarele Helix se diferenţiază faţă de concurenţă oferind soluţii nu numai pentru o singură problemă, ci acoperind o scală largă în procesele administrative.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.