Ghidul Serviciilor
Aevum Eco Consult
inapoi la firma 303 vizite
Poza Afiliere Organisme profesionale
Foto

 D. PACHET DE EXTERNALIZARE A TUTUROR SERVICIILOR DE MEDIU Pentru a va reduce timpul destinat alinierii activitatilor dvs. la cerintele de mediu si pentru a evita amenzile datorate neconformarilor de mediu Aevum Eco Consult va propune externalizarea serviciilor de protectia mediului.Pentru externalizare serviciilor de protecţia mediului este necesar:1. O discuţie deschisă între conducerea firmei şi consultanţii noştri prin care

2. După ce au fost stabilite condiţiile generale de colaborare, se redactează şi se semnează un contract cadru de consultanţă de mediu prin care beneficiarul îşi externalizează parţial sau în totalitate serviciile de protecţia mediului catre Aevum Eco Consult. Se poate opta pentru un Contract de tip Abonament care poate fi negociat în funcţie de necesarul de servicii de protecţia mediului al societăţii. Pachetul de externalizare a serviciilor de mediu pus la dispozitie de catre Aevum Eco Consult cuprinde si asigura:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.