Ghidul Serviciilor
Revista Astroglob
inapoi la firma 141 vizite
Poza Rubricile revistei
Foto
Foto

Dragi cititori,

Perioada pe care o traversăm este una foarte frumoasă, plină de schimbări  şi de evenimente aşteptate sau mai mult neaşteptate, menite să ne ajute în a evolua.

Deschiderea către astrologie, această minunată ştiinţă şi artă în acelaşi timp, va deveni în curând absolut necesară pentru fiecare dintre noi, pasionaţi sau nu, pentru a putea să trăim în armonie cu noi înşine şi cu tot ce ne înconjoară. În acest sens, revista AstroGlob ia naştere acum, în mâinile dumneavoastră, spre a veni în întâmpinarea celor dornici de cunoaştere şi a celor ce doresc să-şi trăiască viaţa în  ritmurile ei naturale.

Astrologii profesionişti pe care îi are România, autori ai articolelor revistei AstroGlob, doresc ca această publicaţie scrisă cu mult suflet pentru suflet, să fie atât un izvor de cunoaştere pentru cei interesaţi cât şi un ghid practic de orientare pentru cei care îşi găsesc mai greu drumul în viaţă sau în relaţia cu partenerii, cu prietenii sau cu banii. De aceea, vă stăm la dispoziţie, atât prin intermediul revistei cât şi în contact direct, spre a reuşi împreună să ne bucurăm de cursul firesc al lucrurilor, evitând problemele şi piedicile ce par a ne sta în cale.

Universul ne cuprinde, Universul ne vorbeşte, trebuie doar să îl şi ascultăm, nu doar să îl auzim. Prezentul este determinat de trecut, viitorul îl construim acum, împreună!

Cu dragoste,Adina Binder

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.