Ghidul Serviciilor
Kamar Best
inapoi la firma 309 vizite
Poza Despre noi
Foto

S.C. KAMAR BEST SRL a luat fiinta in anul 2006, beneficiind de o experianta de mai multi ani in domeniul reparatiilor si intretinerii caroseriilor, ajungand in momentul de fata la o acoperire foarte mare a pietei de profil din Bucuresti si partial pe tara.              

 

Suntem un colectiv tanar, cu dorinta de afirmare, avand o bogata experienta in domeniu, oferind clientilor, pe langa livrarea prompta si consultanta de specialitate.            

 

Desi aparuta de curand pe piata produselor pentru vopsitorii, firma a reusit prin calitatea produselor si a serviciilor, sa se impuna pe piata. Produsele fiind utilizate in momentul de fata in aproape orice vopsitorie auto din Bucuresti si speram ca in viitorul apropiat si din tara.            

 

Depozitul firmei permite aprovizionarea prompta a clientilor, livrarea produselor facandu-se din stoc. Parcul auto al firmei face posibila distributia acestora promt, timpul de livrare fiind scurtat la minimum.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.