Ghidul Serviciilor
Bioprodusero
inapoi la firma 428 vizite
Poza Cosmetice BioProduseRo
Pret: 56 RON
Foto

Aloe Milk este un produs pratic si versatil gandit pentru femeia moderna deoarece poate fi folosit atat ca lapte demachiant cat si ca lotiune hidratanta. Contine 80% gel de aloe vera bio si este recomandat pentru tenul uscat, sensibil, deshidratat si matur. Are proprietati hidratante si de curatare.

PRODUS CERTIFICAT BIO DE CATRE: - ICEA - Istituto per la Certificazione Etica ed Ambientale - AIAB - Associazione Italiana per l'Agricoltura Biologica

Utilizare: curatare: Aplicati pe fata si decolteu si masati cu miscari circulare. Indepartati laptele cu un disc demachiant sau cu un burete umezit. hidratare: Aplicati lotiunea pe pielea curata si masati pana la absorbtie completa.

Actiune: ca detergent: Curatare si Demachiere ca lotiune: Hidratare si Hranire a tenului si a pielii decolteului.

Ingrediente active: 80% gel de aloe vera organic, mix de vitamine (d-pantenol, vitamina A, vitamina C, vitamina E), mix de uleiuri (bergamota, portocal, menta, cuisoare, seminte de telina, ylang, benzoe, lemn de gaiac).

Nu contine: SLS (Sodium Lauryl Sulfate), SLES, uleiuri minerale, PEG-uri, parabeni, coloranti.

Ingrediente INCI:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.