Ghidul Serviciilor
Bioprodusero
inapoi la firma 428 vizite
Poza Cosmetice BioProduseRo
Pret: 127 RON
Foto

Crema combina proprietatile unice ale laptelui de magarita cu cele ale ingredientelor active: uleiuri vegetale de jojoba, migdale dulci, susan, caise), unt de shea, si aloe vera. Hraneste, hidrateaza, revitalizeaza si protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe. Crema se absoarbe rapid fara sa lase pielea unsa. Pielea ramane catifelata si usor parfumata.

Recunoscut pe scara larga pentru calitatile sale exceptionale, laptele de magarita este un ingredient natural cu proprietati revitalizante si regenerante pentru piele. Cleopatra, regina Egiptului, a fost prima care a pus in evidenta virtutile laptelui de magarita. Aceasta isi mentinea pielea tanara si catifelata facand baie in lapte de magarita. De a lungul secolelor si alte femei au adoptat reteta de infrumusetare a Cleopatrei.

Astazi, beneficiile laptelui de magarita le regasim in acesta crema de zi certificata bio de catre Nature&Progres, cel mai exigent institut de certificare a produselor bio. Laptele de magarita, bogat in substante nutritive naturale, vitamine (A, B si C) si acizi grasi polinesaturati, hidrateaza pielea si ii confera elasticitate si vitalitate.

PRODUS CERTIFICAT BIO de catre - Nature&Progres

Caracteristici:

Ingrediente INCI

* ingrediente din agricultura biologica ** componente ale uleiurilor esentiale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.