Ghidul Serviciilor
Bioprodusero
inapoi la firma 428 vizite
Poza Cosmetice BioProduseRo
Pret: 70 RON
Foto

Lotiunea solara contine substante vegetale ce hidrateaza pielea si contribuie la obtinerea unui bronz intens si natural. Lotiunea este usor de aplicat si are un spectru larg de protectie (protejeaza pielea de radiatiile UVA si UVB). Lotiunea a fost produsa in conformitate cu directiva comunitara nr 2006-647-CE din 22-09-2006.

Utilizare: Aplicati lotiunea in mod uniform inainte de expunerea la soare. Reaplicati de mai multe ori in timpul expunerii, in mod special dupa inot sau transpiratii excesive. Se recomanda utilizarea lotiunii cand soarele nu este foarte intens sau spre sfarsitul vacantei cand pielea s-a obisnuit cu expunerea la soare. Lotiunea este recomandata pentru pielea bronzata si pielea inchisa la culoare.

Principii active: Ulei de imortele bio, suc de aloe vera bio, ulei de canepa, vitamine AE, ceai verde, ulei de floarea soarelui.

Nu contine: Parfum, alcool, PEG, propylene glycol, parabeni, derivati de petrol, ingrediente de origine animala.

Ingrediente INCI:

* ingrediente din agricultura biologica

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.