Ghidul Serviciilor
Bioprodusero
inapoi la firma 428 vizite
Poza Machiaj mineral
Pret: 18 RON
Foto

Mini fond de ten mineral GRACIOUS

Fondul de ten mineral Gracious este potrivit pentru tenul deschis la culoare cu nuante neutre. Este 100% natural. Nu contine talc, uleiuri, coloranti, conservanti chimici sau bismut. Are o putere mare de acoperire si confera pielii un aspect natural.

Caracteristici:

 

Utilizare:1. varsati o cantitate mica de pudra in capacul recipientului.2. invartiti pensula in pudra din capac pana cand pe pensula se afla o cantitate uniforma de fond de ten.3. pentru o acoperire naturala, tamponati coada pensulei pentru a asigura intrarea pudrei in porii pensulei.4. aplicati fondul de ten prin miscari circolare incepand de la linia maxilarului.5. daca doriti un nivel de acoperire mai mare repetati procedura.

Pentru rezultate optime crema hidratanta trebuie sa fie absorbita de piele inainte de aplicarea fondului de ten.

Daca preferati fondul de ten lichid adaugati apa peste fondul de ten si amestecati pana cand obtineti consistenta dorita. Daca aveti tenul uscat amestecati putin fond de ten in crema pe care o folositi.

Nu contine:talc, bismut (Bismuth Oxychloride), nanoparticule, uleiuri, coloranti si conservanti sintetici.

Ingrediente INCI:Mica (CI 77019), Zinc Oxide, [+/- Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)].

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.