Ghidul Serviciilor
Flori Online
inapoi la firma 205 vizite
Poza Cosuri cadou - Cadouri firme
Pret: 249 RON
Foto

Cu o nota indrazneata de fuchsia, acest cosulet de Craciun capata o nota chic. Adaugati la acest cos o funda personalizata cu numele firmei si un mesaj scurt de sarbatori si obtineti un cadou plin de originalitate.

Continut cos:1 pachet cafea Lavazza decaf 250g, 1 ciocolata Heidi Dark, 1 dulceata fructe de padure Dalfours 284g, 1 branza cu mucegai Castello 100g, After Eight Sticks, 1 sticla vin Murfatlar (Cabernet Sauvignion) 0,25l, 1 cutie ceai fructe de padure, 1 cutie Bomboane fructe de mare Belgian 65g, 1 lumanare deco de craciun, 1 decoratiune fuxia de pom, 1 funda gliterata fuxia,1 cos rachita si crengute de brad

Pretul include ambalarea cosurilor in celofan si prinderea lor cu o fundita.

La cerere fundita poate fi personalizata cu numele companiei si/sau cu un mesaj scurt, de genul: "Sarbatori fericite!".

Cosurile pot fi facute si pe alte combinatii de culori.

Pentru mai multe bucati comandate se ofera discount intre 20 si 50% (pentru informatii va rugam sa contactati floraria online MagazinuldeFlori.ro)

Acest produs se livreaza numai in Bucuresti prin serviciul de livrare la domiciliu oferit de floraria online MagazinuldeFlori.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.