Ghidul Serviciilor
Constil International - Constructii Civile, Finisaje Interioare, Constanta
inapoi la firma 607 vizite
Poza Tamplarie PVC si Aluminiu
Foto

Executam la cel mai inalt standard de calitate ferestre si usi cu profile PVC si aluminiu, folosind o paleta larga de culori potrivit stilului Dumneavoastra. Va oferim consultanta asigurata de personal calificat, masuratori si evaluari, transport gratuit, demontarea tamplariei vechi, un montaj rapid si de calitate, service post garantie.

Tamplaria PVC Ramplast se remarca prin parametrii de izolare termica si fonica superiori (profile din clasa "A" cu grosimea peretilor exteriori de 3 mm), grad de siguranta ridicat, posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale, nu contine Plumb si este 100% reciclabila.

 

In functie de cerintele clientului si de conditiile climaterice ale zonei in care se monteaza, tamplaria PVC poate fi executata pe profil din seria EcoTherm (4 camere izolatoare), EcoTherm Plus (5 camere izolatoare) sau din seria EcoLux (6 camere izolatoare).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.