Ghidul Serviciilor
Aquaventure Diving Center
inapoi la firma 903 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

AQUAVENTURE DIVING CENTER a luat fiinta în anul 2007, moment in care pasiunea pentru scufundari s-a materializat intr-o societate comerciala.

 

Momentul infiintarii acestei scoli de scufundari a fost benefic pentru toti pasionatii acestui sport extrem. Cu certitudine putem afirma ca pina in prezent am ingrosat rindurile celor care practica scufundarile de agrement.

 

Anul 2011 pentru Aquaventure Diving Center este anul schimbarii sub toate aspectele, va prezentam o imagine noua, profesionista rezultata si bazata pe experienta anilor trecuti. Safety first este totul inainte de toate si de aici incepem.

 

Am devenit din acest an Centru Partener Aqualung, pentru dumneavoastra inseamna ca folosim exclusiv echipamente AQUALUNG echivalent cu experienta, calitate si siguranta. Fara falsa modestie am realizat aceasta deviza din punct de vedere al echipamentului utilizat.

 

Instructorii NAUI (National Association of Underwater Instructors) - a doua componenta in realizarea acestei devize, va asiguram ca inainte de toate au o experienta indelungata in scufundari. Pregatirea de baza ca si scafandru o au din Marina Militara, pregatire dura si indelungata in care siguranta scufundarii a ramas prima regula.

 

In cadrul AquaVenture Diving Center se organizează cursuri pentru scafandri cu diferite nivele de pregătire în sistemul N.A.U.I. . Pentru neiniţiaţi, organizăm „DISCOVER SCUBA DIVING”, scufundarea de agrement, oriunde pe tot litoralul Mării Negre. Pe timpul sezonului de vară, suntem disponibili în orice zi a săptămânii. Indiferent dacă doreşti să faci o singură scufundare sau mai multe, îţi oferim exact serviciile de care ai nevoie.

 

Putem organiza chiar şi expediţii pentru grupurile de prieteni care îşi doresc o vacanţă de neuitat. Baza de scufundare AquaVenture Diving Center are sediul în staţiunea Vama Veche, pe plaja „Corsarul”, dar funcţionăm şi în afara sezonului în oraşul Constanţa, la solicitările clienţilor noştri.

 

Suntem dispuşi să vă răspundem la întrebări la numarul de telefon , 0727.751.513.

E-mail-urile sunt verificate constant.

Dacă doriţi să întrebaţi ceva, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la office@aquaventuredivingcenter.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.