Ghidul Serviciilor
Aquaventure Diving Center
inapoi la firma 903 vizite
Poza Cursuri Master Scuba Diver
Foto
Foto

Acest curs N.A.U.I. este destinat scafandrilor cu experienţă în scuba diving, în scopul continuării pregătirii şi aprofundării cunoştinţelor. Este ultima certificare ca scafandru, urmând Leadership-ul (conducerea activităţilor de scufundare) .  Cursul cuprinde două module:    1. Teorie - aproximativ 24 ore la clasă sau studiu acasă- îţi oferă informaţii amănunţite despre tipurile de echipamente de scufundare, teorie (fizică, fiziologie, medicina), mediul subacvatic, proceduri    2. Scufundări - minim 8 scufundări în ape deschise.

Scufundările obligatorii :    - scufundare cu proceduri de urgenţă şi de salvare    - scufundare pe timp de noapte sau în condiţii de vizibilitate redusă    - scufundare la adâncime cu simulare de decompresie    - scufundare cu navigaţie subacvatică    - scufundare pentru căutare şi recuperare / salvare uşoarăScufundări opţionale:    - scufundare în apnee    - scufundare pentru repetarea exerciţiilor de bază    - scufundare din ambarcaţiune    - scufundare de la mal    - scufundare de cercetare si colectare    - scufundare până la terminarea aerului (aplicaţie practică)La finalul cursului se desfăşoară un examen scris. Brevetul N.A.U.I. obţinut în urma acestui curs permite posesorului să se scufunde oriunde în lume, nesupravegheat, în condiţii similare celor intalnite pe durata pregătirii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.