Ghidul Serviciilor
Paul Trans - Casa De Expeditii Si Transport Marfa, Timisoara
inapoi la firma 427 vizite
Poza Transport marfuri intern, international
Foto
Foto
Foto

Transport marfuri intern si international marfuri generale si agabaritice

AUL TRANS   SRL - casa de expeditii organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. De asemenea organizam transport agabritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semenatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.

 

 

Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs , necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra. Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai,gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport. Alegand PAUL TRANS SRL dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport in tarile UE si CSI. Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali. Situarea noastra geografica privilegiata ne este de folos in organizarea transporturilor atat catre tarile Uniunii Europene, cat si catre tarile CSI. Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de camioane pentru destinatiile de mai sus:

Traficul este coordonat de profesionisti care analizeaza solicitarile si ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.