Ghidul Serviciilor
Ecopanel Instal
inapoi la firma 304 vizite
Poza Casa Verde
Foto

Programul “CASA VERDE” Persoane fizice

Pentru a reduce gradul de poluare cauzat de arderea lemnului si utilizarea combustibililor

fosili necesari producerii energiei termicefolosita la incalzirea si obtinerea apei calde menajere. 

 

        Ministerul Mediului si Padurilor a lansat acest program prin care finanteaza instalarea si inlocuirea completa a sistemelor clasice cu sisteme ce utilizeara energie regenerabila , finantarea fiind nerambursabila.

Acest program se adreseaza in special persoanelor fizice , iar cei interesati pot depune cererile de finantare la agentiile  judetene de mediu din localitatea in care domiciliaza.

Sumele acordate sunt fixe in functie de tipul instalatiei, astfel:

·  pâna la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare; 

·  pâna la 8.000 lei pentru instalarea pompelor de caldura;

·  pâna la 6.000 lei pentru instalatie de producere a energiei termice pe baza de peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice. 

O persoana fizica are posibilitate depunerii unui singur proiect in cadrul sesiunii de finantare, dar poate cumula in cadrul aceluiasi proiect doua tipuri de instalatii.

Eco Panel ii poate indruma pe cei ce doresc sa beneficieze de acest program, in alegerea sistemului potrivit pentru locuinta si inmanarea unei oferte pentru sistemul respectiv. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.