Ghidul Serviciilor
Acve Plus Bucuresti - Servicii De Intretinere Si Reparatii Lifturi
inapoi la firma 648 vizite
Poza Intretinere lifturi
Foto
Foto

Prin personal calificat si instruit asiguram servicii de intretinere a instalatiilor respectand in totalitate prevederile legislatie aplicabile in vigoare. Serviciile de intretinere oferite: • Inspectii efectuate periodic de specialistii nostrii (Revizii tehnice curente),

 

• Efectuarea de constatari avand ca scop identificarea unor potentiale probleme,

• Executarea lucrarilor de revizie generala ,

• Asigurarea dispeceratului la nr de tel. 021/9265, 0744481206, 021/3000685.

Asiguram dispecerat propriu cu functionare permanenta (24h/24h) pentru preluarea apelurilor de urgenta si echipe de interventie rapida, instruite si dotate cu mijloace adecvate care asigura salvarea persoanelor blocate in cabina

. Toate componentele de securitate defecte sunt inlocuite cu altele noi cu caracteristici similare , pentru care punem la dispozitia beneficiarului documentatia necesara (declaratii de conformitate, certificate de calitate, etc. ).

In conformitate cu noile reglementari aplicabile asiguram timbrarea/retimbrarea lifturilor aflate in functiune fara placa de timbru, inclusiv intocmirea procesului verbal pentru aplicarea placii de timbru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.