Ghidul Serviciilor
Weldplast Technology
inapoi la firma 252 vizite
Poza Piscine
Foto
Foto
Foto

Piscinele din polipropilena se construiesc in cele mai diferite forme si dimensiuni in functie de comanda clientului. Sunt construite conform tehnologiei germane, din placi de polipropilena de inalta calitate, de culoare albastra, stabila fata de actiunea razelor ultraviolete.

Realizăm proiectarea, producerea şi instalarea piscinelor de polipropilena, de orice dimensiune, formă şi dotare în funcţie de cerinţele clientului, precum şi renovarea şi modernizarea piscinelor deja existente. Vă putem acoperi piscina cu una din variantele de sisteme de acoperire pentru a prelungii durata de utilizare a acestora, respectiv pentru ai oferi o protecţie în plus faţă de factorii externi. În cazul în care nu aveţi nici timp, nici chef să vă ocupaţi de întreţinerea piscinei este ideală dotarea acesteia cu automat pentru dozarea soluţiilor, automatizarea clătirii sistemului de filtrare şi investirea într-un aspirator automat ce va curăţa întreaga piscină fără ca dumneavoastră să depuneţi efort.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.