Ghidul Serviciilor
Weldplast Technology
inapoi la firma 252 vizite
Poza Rezervoare industriale
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

DIN POLIETILENA SI POLIPROPILENA

Rezervoarele din polietilenă si polipropilena sunt executate prin sudura cu aparate cu aer cald de o echipa de sudori profesionisti, scolarizati si acreditati UE, conform DVS, echipate cu racorduri de bransament pentru apa/lichide alimentare. Sunt si variante special concepute pentru a fi ingropate sau la suprafata.

Avantaje:

Rezervoarele Weldplast din polietilena de inalta densitate sau polipropilena sunt ideale pentru stocare apei potabile cat si pentru alte numeroase aplicatii. Polietilena de fapt e un material netoxic garantat si deci aceste rezervoare pot intra in contact cu lichide alimentare. Materia prima folosita de Weldplast Technology confera incredere maxima produselor sale cat si in ceea ce priveste problemele de coroziune si oxidare, si nu favorizeaza deloc formarea de alge.

Tehnologia de sudura utilizata la producerea rezervoarelor, permite realizarea acestora in structura monolitica. Vasele din polietilena sunt, rezistente la schimbari de temperatura si nu sufera deteriorari in timp. Suprafata plana a recipientelor permite o usoara intretinere. Datorita greutatii, transportul si instalarea au un cost net inferior metalului si fibrei de sticla.

La instalare se verifica atent integritatea recipientelor si a garniturilor. Instalarea nu se poate realiza in vecinatatea surselor de caldura. Vasele se vor pozitiona drept pe o suprafata plana.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.