Ghidul Serviciilor
Weldplast Technology
inapoi la firma 252 vizite
Poza Separatoare hidrocarburi
Foto

Separatoarele de hidrocarburi sunt unitati de tratare a apelor reziduale ce separa grasimile minerale, uleiurile minerale, materiile solide (ex: nisip) si carburantii de apa provenite din ateliere mecanice, garaje, spalatorii auto, statii de service, parcari auto, aeroporturi si apa de ploaie.

Separatoarele de hidrocarburi Politan sunt rezervoare de specialitate concepute pentru a separa uleiul liber, grasimile si solidele din apa. Dupa separare, apa curatata este deversata in dren in timp ce uleiul este retinut in rezervor pentru eliminarea corecta a acestuia mai tarziu.

Sistemul include filtru coalescent pentru a maximiza separarea si decantarea solidelor.

Filtrul separa picaturi de ulei liber si solide pentru a atinge o calitate superioara a efluentului. Acesta are un design avansat din punct de vedere tehnic. Poate fi detasat pentru o intretinere cat mai simpla.

Separatoarele de hidrocarburi sunt construite conform normelor europene SR EN 858 si pe baza legii lui Stokes. Microparticulele de ulei se deplaseaza prin apa, se unesc sa formeze picaturi mai mari pentru a se ridica la suprafata apei ca apoi sa formeze o patura de uleiuri.

Clientii au posibilitatea de a alege din diversele modele in functie de debitul necesar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.