Ghidul Serviciilor
Cabana Zada*** Jud. Suceava
inapoi la firma 229 vizite
Poza Agrement
Foto
Foto
Foto

“Click”-ul pe care l-ai dat ca sa ajungi aici ne spune ca in copilarie (si poate nu numai) ai invatat sa mergi pe bicicleta si ca ai vrea sa incerci din nou.

Poti s-o faci pentru ca, mersul pe bicicleta, la fel ca si o serie de alte deprinderi (de exemplu, pilotajul) nu se uita niciodata. Fii sigur de asta !

Traseul pe care ti l-am pregatit este accesibil oricui si are o lungime de 22,5km. Sa nu te sperie lungimea traseului ! E deosebit ca peisaj si vei fi numai in coborire sau vei pedala pe drum drept, prin padure, printre stanci, pe langa apa, sau pe langa o stana.

Asta pentru ca, in costul distractiei intra si asigurarea deplasarii voastre undeva acolo sus pe Muntii Bistritei (in Obcioara), unde te lasam sa-ti incepi aventura cicloturistica, dupa care, ne uitam pe ceas si-ti dam intalnire jos la podu Barnarului.Intra in galerie si-ai sa vezi pe altii care au trait experienta ! Oare tu nu vrei, nu poti...?

Incearca si rasplata va fi pe masura !Traseul te va mentine in forma, iti va dezvalui din frumusetile naturii dimprejur si-ti va crea o buna pofta de mancare. Plamanii se vor oxigena si ei la maxim … Poate, cu ocazia asta te lasi si de fumat !?!

Daca te-ai hotarat, sa stii ca pretul este de doar 50 lei/persoanaConditii de grup:• numarul minim de persoane este 2• numarul maxim de persoane este de 8• deplasarea la locul de imbarcare(in Vatra Dornei) se face cu autoturism propriu sau cu microbuz. Costul microbuzului (max 8 persoane) este de 3,5 lei/km.• transportul pana sus, in munte, intra in prêt, la fel ca si cel de pe ruta de intoarcere dinspre Brosteni (se va veni pe valea Bistritei ), toata afecerea durand la cca 5 ore

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.