Ghidul Serviciilor
Cabana Zada*** Jud. Suceava
inapoi la firma 229 vizite
Poza Agrement
Foto
Foto
Foto

Daca ai dat un “click” si ai ajuns aici inseamna ca stii ca nu trebuie sa fii jokeu ca sa incaleci un cal !

Rangerii nostri s-au obisnuit cu tipetele doamnelor cand acestea incaleca pentru prima oara un cal. Mai auzi cate un tipat pe ici pe colo, de regula mai mult de soprana decat de bariton, dar chiar daca mai auzi, e numai asa... din principiu si nu neaparat din cauza fricii...

Vrei sa vezi pe unde te vom duce, vrei sa vezi ca nu vei incaleca pe cai care sa-ti faca probleme si sa te arunce din sa, dar care nu-s niste “gloabe”.

Intra in galerie si-ai sa vezi toate astea ! Si ce vei vedea... te va convinge sa incerci !

Vrei sa stii cu ce costuri.

Le ai pe toate aici.

Nu este necesar sa stii sa calaresti. O inveti pe parcurs, o sa-ti placa si o sa mai vrei!

Daca te-ai hotarat, pretul nu mai conteaza, dar poti sa alegi dintre:un traseu de 45min 25 lei / calun traseu de 2 ore 50 lei / calun traseu de 5 ore (o zi) 100 lei / calConditii de grup:• nu este necesar un numar minim de persoane• numarul maxim de persoane este de 10• deplasarea la locul de imbarcare(in Vatra Dornei) se face cu autoturism propriu sau cu microbuz. Costul microbuzului (max 8 persoane) este de 3,5 lei/km.

APROPIATI-VA DE CAL SI VETI TRAI O EXPERIENTA EXTRAORDINARA !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.