Ghidul Serviciilor
Cabana Zada*** Jud. Suceava
inapoi la firma 229 vizite
Poza Descriere cabana
Foto

Petrece putin timp citind continutul acestui site. Ai putea gasi informatii care iti vor schimba viata in bine.

Cabana “ZADA” este locul ideal pentru o vacanta in care doresti sa te relaxezi si sa uiti de zgomotul si forfota orasului.

Izolata, cu o pozitie privilegiata, fiind situata in apropierea padurii, intr-un loc retras si linistit, cabana ofera o priveliste incantatoare pe toata durata celor 4 anotimpuri.

Aici te vei bucura de o intimitate nestingherita in mijlocul naturii virgine din jur, de aerul de munte puternic ozonat. Aici te vei regasi si vei putea uita de grijile zilnice.

Inchide ochii si imagineaza-ti o ambianta in care sa te poti reculege si linisti. Aceasta este cabana “ZADA”.

Cabana “ZADA” iti poate oferi ceea ce nu vei gasi in alta parte: un sejur dedicat sanatatii trupului si sufletului tau. Organizam astfel de sejururi, de 10 zile, in care ai posibilitatea de a beneficia de o cura de detoxifiere generala, asigurata de aerul ozonat de munte, de apa de izvor care coboara generos din ingemanarea muntilor si de hrana curata si naturala pe care ti-o vom oferi.

Vei putea beneficia de sedintele de masaj terapeutic si de recuperare, de reflexoterapie, precum si de alte cateva terapii complementare, toate alese cu grija, personalizate si executate pentru tine de terapeuti atestati ANATECOR (Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania). Si nu numai atat !

Primind bonusurile surpriza ce ti le oferim pe parcursul sejurului, precum si invatatura ce o vei primi si care te va face sa te privesti altfel, cand vei pleca de la noi te vei simti mult mai bine fizic si psihic, mai bun si mai bine pregatit pentru confruntarile viitoare.

Toti suntem oameni. Mai tineri sau mai in varsta. Mai buni sau mai rai. Mai intransigenti sau mai toleranti. Dar toti avem nevoia noastra de RASFAT !

Rasfat ! Asta vrea si poate sa ofere trupului si sufletului tau un sejur de 10 zile, cu toate serviciile incluse, la Cabana “ZADA”, in cadrul PROGRAMULUI DE SANATATE „ZADA”

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.