Ghidul Serviciilor
Cabana Zada*** Jud. Suceava
inapoi la firma 229 vizite
Poza Programele de sanatate Zada
Foto

Bioterapia provine din cuvântul gecesc "bios" care înseamna viata.

Toate organismele vii, inclusiv cele din lumea vegetala poseda energie si de aceea vindecarea sau ameliorarea cu ajutorul bioenergiei este o vindecare naturala, realizata cu energia care se afla în jurul nostru.

Aceasta energie trebuie captata si redirectionata si exista persoane dotate din nastere cu acestdar.

Bioterapia este o metoda foarte veche practicata în toata lumea. Prin aceasta metoda de terape se poate ajunge la vindecari miraculoase în folosul creatiei, dar pentru realizarea lor este necesar un singur lucru: CREDINTA, încrederea, atât în terapeut cât si în metoda folosita.

Bioterapeutul trateaza, vizualizeaza pe corpul eteric si mintal, realizând un transfer bioenergetic între el si pacient pentru ca mâinile sunt antene energetice cu o inteligenta extraordinara.

Pacientul care s-a hotarât sa faca un tratament bioenergetic trebuie sa îsi aleaga cu grija terapeutul, pentru ca este foarte importanta încrederea pe care i-o acorda acestuia. La "ZADA" vei gasi terapeutul autorizat de care ai nevoie, dar numai tu vei fi cel ce hotaraste daca vrea sa beneficieze de sedinte de bioenergoterapie. Tratamentul pe care îl administreaza un bioterapeut consta în masaj terapeutic, pase bioenergetice, concetrare mentala etc.

Recomand tuturor persoanelor care doresc echilibrari, diagnosticari, sau tratamente sa apeleze la bioterapeuti pentru ca rezultatele sunt evidente fara medicamente sau alte tratamente si asa vor avea o viata sanatoasa si echilibrata.

Prin tehnicile de echilibrare a energiilor se pot remedia de la probleme digestive până la cancer. Gândirea negativă afectează câmpul energetic al organismului, ceea ce creşte riscul de îmbolnăvire. Corectarea acestor dezechilibre grăbeşte vindecarea.

Câmpul energetic (aura umană) este întreţinut de psihic şi poate fi influenţat de modul în care gândim, de stările sufleteşti sau chiar de câmpul energetic al altor persoane cu care intrăm în contact.

Această aură controlează starea de sănătate, susţin specialiştii. În cazul unei gândiri sau stări psihice necorespunzătoare (negative), câmpul energetic poate fi afectat şi, prin el, şi organismul. Bioenergoterapeutul, folosind varii tehnici de echilibrare energeticã, poate corecta acest câmp, ceea ce în timp duce la o îmbunătăţire a sănătăţii fizice şi psihice.

La bioenergoterapie se poate apela în cazul unui număr mare de boli cronice, chiar şi în cazul celor în care medicina tradiţională nu a dat rezultate. Succese semnificative ale metodei s-au inregistrat in cazuri de cancer, probleme digestive, afecţiuni ginecologice, tulburări endocrinologice, afecţiuni reumatice, epilepsie, diabet, tensiune arterială, probleme respiratorii, stres, insomnii sau infertilitate.

Terapia prin bioenergoterapie nu exclude tratamentul clasic!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.