Ghidul Serviciilor
Cabana Zada*** Jud. Suceava
inapoi la firma 229 vizite
Poza Programele de sanatate Zada
Foto

Un pandantiv de ametist... o bratara de jad... cu siguranta si-au gasit locul in caseta ta de bijuterii. Sunt frumoase, usor de asortat si au o nota de mister - cu alte cuvinte, fiecare din ele reprezinta o fateta a personalitatii tale. Dar stii oare ca purtandu-le, influentezi pozitiv echilibrul energetic al corpului tau? Afla tot ce nu stiai despre cristaloterapie...

Si ... putina istorie, nu strica...

De-a lungul timpului, omenirea a utilizat puterea cristalelor si a pietrelor in scopuri diferite.

Cele mai vechi legende despre cristale magice ne conduc spre Atlantida, dar, in practica medicala a multor culturi stravechi se regaseste portul la gat al amuletelor si talismanelor, folosindu-se diferite pietre (in functie de boala) pentru a obtine efectul tamaduitor dorit. Si indienii americani precum si mayasii, foloseau cristale pentru diagnosticarea si tratarea diferitelor boli. Aceasta terapie este una din stravechile stiinte naturiste practicata in India acum cateva milioane de ani; pierduta odata cu trecerea timpului, castiga teren, in zilele noastre, printr-o mai buna intelegere.

Astazi, datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei, cristalele sunt folosite pentru a transmite si amplifica energiile in multe feluri. Potentialul cristalelor nu va putea fi niciodata insa prezentat in intreaga sa amploare. Este una dintre principalele contributii ale noii ere si poate fi utilizat pentru o imensa varietate de scopuri, inclusiv medicale.

Fiecare varietate de cristal are o structura interna unica, ce il face sa rezoneze la o anumita frecventa. Rezonanta este cea care ii asigura cristalului, puterile tamaduitoare. Aplicarea acestei rezonante intr-un mod coerent, poate ajuta la restabilirea stabilitatii si echilibrarea energiilor unui organism, stimuland mecanismele naturale de vindecare ale organismului.

Terapia cu cristale este o forma alternativa non-invaziva de vindecare ce lucreaza holistic la armonizarea mintii, corpului, emotiilor si spiritului, contribuind la cresterea sentimentului de bine, neutralizand negativismul, alungand depresia si pentru a ne ajuta sa devenim un intreg.

Cristalele si pietrele pretioase fac parte, in mare masura, din procesul de transformare planetara care are loc, la ora actuala.

In practica vindecării cu ajutorul cristalelor, pietrele devin forme de lumina cristalizata care sunt asezate pe centrele nervoase vitale, zonele chakrelor si in anumite puncte coprespunzatoare, plexurile din corp, dar si pe unele dintre punctele si meridianele de acupunctura. Ele actioneaza ca un catalizator pentru a perpetua si integra mai multa energie (lumina), in corpurile subtile ale aurei umane.

Aceasta energie cu frecventa superioara, dizolva si inlatura umbrele unor dureri inabusite sau neeliberate care intuneca aura, fac mintea confuza si imbolnavesc corpul fizic. Tot ele pot neutraliza aceasta incarcatura negativa, iar energia este astfel eliberata din blocajul psihic, mental, fizic. Adevarata vindecare are loc numai cand persoana supusa tratamentului isi accepta pe deplin adevarata sa natura (refacand constient legătura cu lumina divina).

Terapia prin cristale, inceputa la sfârsitul mileniului II, va deveni una din specialitatile de baza ale medicinei complementare la acest inceput de mileniu III. Asemenea acupuncturii, principiul de baza al cristaloterapiei consta in faptul ca diversele maladii organice reprezinta consecinta directa a unui dezechilibru energetic survenit in organism. Cristalele contribuie la reechilibrarea energiei, structura si proprietatile lor ajutand organismul si rezonand in mod favorabil cu acesta.

Cristaloterapia se incadreaza in metodele de tratament ale medicinei alternative si poate fiaplicata cu succes in coroborare cu procedeele medicinei moderne.

Numitorul comun al fiintelor umane este acela ca sunt forme de energie.

Vindecarea inseamna echilibrarea energiei. Daca putem echilibra energiile tuturor corpurilor, putem avea sanatate, armonie si bucurie.

Cheia oricarei vindecari este energia. Orice blocheaza o celula este slabita si va cere ajutor creierului. Daca creierul are suficienta bioenergie de rezerva si daca aude clar semnalul, el va trimite energia necesara celulei care o va folosi in procesul de refacere, intretinere, intinerire, inlocuire.

Cristalele furnizeaza energie. Ele nu au efecte secundare sau negative. Ele dau celulelor ceea ce le trebuie pentru a se reface si intretine. Energia cristalelor poate fi folosita pentru a preincarca o anumita zona.

Cristaloterapia se incadreaza in metodele de tratament ale medicinei alternative si poate fi aplicata cu succes in coroborare cu procedeele medicinei moderne. Aceasta metoda de tratament si-a dovedit eficienta in vederea atingerii urmatoarelor scopuri: relaxare profunda, cunoastere de sine, cresterea capacitatii de concentrare, creativitate, dezvoltare spirituala, combaterea stresului si a anxietatii, realizarea unui echilibru optim intre corp, minte si spirit, imbunatatirea capacitatii de comunicare cu persoanele din jur, adaptare la schimbari, eliminarea kilogramelor in exces.

Cristaloterapia nu este un "leac minune", ea avand rolul de a ajuta organismul sa se vindece singur, oferindu-i o "cale de urmat", chiar daca noi nu percepem constient acest lucru.

Se recomanda ca pe durata unui sejur care include sedinte de ccristaloterapie sa apelati la o dieta echilibrata, bogata in legume, fructe si sucuri naturale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.