Ghidul Serviciilor
C&o Leader
inapoi la firma 373 vizite
Poza Rezervoare
Foto

Rezervoare din poliesteri cu ramforsare cu fibra de sticla (PAFS) Domenii de aplicabilitate Rezervoarele produse de C&O LEADER sunt proiectate dupa ultima tehnologie si construite dupa cele mai stricte normative in vigoare pentru a fi pretabile pentru  o gama larga de utilizari. Produsele din rasini armate cu fibra de sticla combina calitatile maselor plastice cu rezistenta rasinilor ce au drept armatura tesaturi din fibra de sticla. Astfel, fibra de sticla folosita confera rezistenta rezervorului, iar rasinile poliesterice au caracteristici variate, raspunzand tuturor domeniilor de utilizare: rezistenta la foc, rezistenta la agenti de mediu (coroziune, variatii de temperatura, radiatii solare etc.). Datorita proprietatilor materialelor constituente, pot fi atat suberane cat si supraterane, avand o modalitate de constructie prin bobinare in 3 sau mai multe straturi de fibra de sticla in functie de scopul de utilizare. Rezervoarele supraterane sunt ideale pentru :

Rezervoarele subterane sunt construite din minim 4 straturi ,acest numar crescand direct proportional cu adancimea la care se doreste ingroparea , acestea fiind ideale pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.