Ghidul Serviciilor
C&o Leader
inapoi la firma 373 vizite
Poza Separatoare de hidrocarburi
Foto

  Separatoare de hidrocarburi Domenii de aplicabilitate Este o conditie indispensabila pentru colectarea si epurarea corespunzatoare a apelor uzate si a celor meteorice rezultate de la exploatarea statiilor de benzina, spalatorii auto, service, respectiv la realizarea parcarilor auto si a platformelor betonate in conditiile respectarii normelor de protectie a mediului. Separatoarele de hidrocarburi pot fi folosite pentru urmatoarele aplicatii:

• Parcari acoperite: Cantitatea de namol provenita din parcari acoperite nu este considerabila, astfel se vor folosi pentru astfel de aplicatii separatoare cu sau fara compartiment de namol.

• Benzinarii: Acest tip de aplicatii prezinta risc datorita scurgerilor de uleiuri. Separatorul de hidrocarburi este prevazut cu by-pass.

• Spalatorii auto: Pentru a putea alege separatorul necesar unei spalatorii auto se va tine cont de: debitul de apa care urmeaza a fi tratat si cantitatea de namol rezultata.

• Platforme betonate: Dimensionarea separatoarelor pentru acest tip de aplicatii este dependent de suprafata platformei si debitul de apa de ploaie care ajunge pe aceasta.

Obiectivul nostru, al celor peste 25 de angajati din FABRICA DE FOSE (muncitori, soferi, proiectanti, ingineri, coordonatori puncte de lucru) din Iasi, Suceava, Bucuresti, Cluj este sa oferim cel mai bun raport calitate/pret pentru sistemele de epurare individuale ce vor deservi locuinte individuale, hoteluri, pensiuni, ansambluri si comunitati mici sau medii.

Cu respect,

SC C&O Leader SRL Iasi

www.fosa.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.