Ghidul Serviciilor
C&o Leader
inapoi la firma 373 vizite
Poza Separatoare de hidrocarburi
Foto

Conform standardelor UE, orice spalatorie auto, service, statie de carburanti platforme industriale, trebuie sa aiba rigole, deznisipatoare si sisteme de pre-epurare cu separator si decantor de produse petroliere, pentru a preveni poluarea mediului cu produsele petroliere folosite in activitatea curenta. Principiul de functionare al separatoarelor de hidrocarburi se bazeaza pe diferenta de greutate specifica dintre apa si hidrocarburi, respectiv a materialelor solide aflate in apele reziduale. Prezenta substantelor care pot conduce la formarea unor emulsii stabile trebuie evitata inca din faza de proiectare.

Apa uzata intra in separator prin racordul de intrare, curgerea fiind linistita de spargatorul de jet instalat in interior. Particulele grosiere (namolul) se separa gravitational decantandu-se la fundul separatorului in primul compartiment (decantor de namol). In continuare, apa uzata intra in compartimentul de separare a hidrocarburilor, unde, datorita diferentei de greutate specifica, hidrocarburile se separa formand un strat la suprafata apei.

Filtrul coalescent ajuta la separarea particulelor foarte fine de hidrocarburi existente in apa uzata. Din camera de separare, fluidul schimba directia de curgere si trece prin filtrul coalescent si print-un sistem de sicane. Filtrul coalescent este alcatuit dintr-un amestec de fire dispuse intr-o structura aleatoare care creaza microturbulente locale si o curgere tridimensionala. Acest regim de curgere are rol de a prelungi si intensifica contactul efluentului cu suprafata fibrelor. Micro-picaturile de ulei, prea fine pentru a fi separate in prima faza, ajung astfel in contact cu fibra si adera la aceasta. In timp, prin aderarea mai multor picaturi se formeaza una mai mare, care datorita fortei ascensionale, se desprinde si urca la suprafata. Sistemul de sicane retine aceste picaturi sub forma unei pelicule fine la suprafata interstitiului dintre ele, de unde sunt indepartate prin golire (vidanjare).

Apa curata este evacuata de sub stratul de hidrocarburi pe principiul vaselor comunicante, gravitational.

Obiectivul nostru, al celor peste 25 de angajati din FABRICA DE FOSE (muncitori, soferi, proiectanti, ingineri, coordonatori puncte de lucru) din Iasi, Suceava, Bucuresti, Cluj este sa oferim cel mai bun raport calitate/pret pentru sistemele de epurare individuale ce vor deservi locuinte individuale, hoteluri, pensiuni, ansambluri si comunitati mici sau medii.

Cu respect,

SC C&O Leader SRL Iasi

www.fosa.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.