Ghidul Serviciilor
Dsign Aboard
inapoi la firma 263 vizite
Poza Tigari electronice eGo-t
Pret: 199 RON
Foto

Marca: SAILEBAO Pachetul ego-t Complet cuprinde:

Culori disponibile: negru (cu inel argintiu)

 Caracteristici:

-capacitate reala 750mAh

-activare cu buton si cu LED

-reincarcabile

-tehnologie litiu-polimer

-sigilate impotriva curgerii lichidului din atomizor/cartomizor in baterie

-lungime 90 mm

-diametru 14 mm

-durata medie de folosire 10-12 ore

 Tigara eGo-T introduce pe piata un nou sistem de rezervor (capacitate de 1,2 ml de e-lichid) ce permite scurgerea lichidului direct in atomizor. Tigara electronica eGo-Tank este a doua generatie a modelului eGo.

Tigara electronica eGo-T este primul model de tigara electronica eGo care foloseste sistemul Tank pentru aplicarea directa a lichidului in cartus fara a mai folosi vatelina sau alt material absorbant. Acest sistem permite o utilizare foarte simpla a tigarii electronice. Tigara Electronica eGo-T este compusa din cartusul Tank, atomizor Tank si baterie. eGo-T ofera o autonomie a bateriei de pana la 5 ori mai mare decat a tigarilor electronice DSE901 sau Joye 510. eGo-T genereaza senzatia de fumat si furnizeaza o cantitate mare de vapori datorita mecanismului double air circulation (recircularea aerului). Noul sistem de economisire a energiei imbunatateste eficienta consumului bateriei. Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901 SAILEBAO. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.