Ghidul Serviciilor
Soft Media
inapoi la firma 156 vizite
Poza Panouri solare presurizate cu boiler
Foto

Pret produs (bucata): 3 490.00 RON Intrebati despre acest produs Caracteristici tehnice:

Ecoplay ECP-S2PB-120

Panou solar presurizat cu boiler inalta presiune, boiler 120 litri, 12 tuburi vidate

 

Principiul de functionare: In interiorul tuburilor vidate sunt montate tuburi de condensare. Tuburile de condensare transfera caldura colectata la peretii boilerului de inalta presiune. Apa menajera circula doar in boilerul de presiune, preluand caldura de la tuburile de condensare.Acest principiu de functionare permite atat functionarea pe timp de iarna cat si utilizarea sa la o presiune de pana la 6 BAR.

Suprafata de colectare este de 1.52 m², producand aprox 1.24 Kw de energie termica in conditii ideale de cer senin si incidenta solara perpendiculara pe tuburile vidate.

Cadrul de sustinere este construit din otel galvanizat cu tratament Fuller anticoroziv.

Supapa de presiune asigura evacuararea apei in cazul incalzirii excesive.

Tuburile vidate sunt fabricate din sticla cu continut ridicat de Siliciu si Bor(3.3). Protectia impotriva socurilor mecanice este excelenta.

Pelicula absorbanta din tubul vidat este graduala, in 3 straturi SS-ALNx/Cu. Aceasta formula este una din cele mai eficiente si mai durabile tratamente pentru absorbtie solara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.