Ghidul Serviciilor
Soft Media
inapoi la firma 156 vizite
Poza Panouri solare presurizate cu serpentina
Foto

Pret produs (bucata): 4 150.00 RON Intrebati despre acest produs Caracteristici tehnice:

Ecoplay ECP-S2PS-200

Panou solar presurizat cu serpentina de cupru, boiler 200 litri, 20 tuburi vidate

 

Principiul de functionare: Contine o spirala de Cupru cu o lungime de 30m pentru schimbul termic. Apa menajera nu circula prin tuburi si prin boilerul panoului solar. Circula in schimb prin serpentina de cupru, preluand caldura din interiorul boilerului. Presiunea instalatiei este limitata de rezistenta la presiune a spiralei de Cupru. Acest principiu de functionare permite functionarea si cu agent termic direct in boilerul panoului.

Suprafata de colectare este de 2.56 m², producand aprox 2.18 Kw de energie termica in conditii ideale de cer senin si incidenta solara perpendiculara pe tuburile vidate.

Cadrul de sustinere este construit din otel galvanizat cu tratament Fuller anticoroziv.

Gaura de refulare asigura evaporarea apei in cazul incalzirii excesive.

Tuburile vidate sunt fabricate din sticla cu continut ridicat de Siliciu si Bor(3.3). Protectia impotriva socurilor mecanice este excelenta.

Pelicula absorbanta din tubul vidat este graduala, in 3 straturi SS-ALNx/Cu. Aceasta formula este una din cele mai eficiente si mai durabile tratamente pentru absorbtie solara.

Protectia impotriva impacturilor mecanice este excelenta. Tuburile noastre au fost testate impotriva impactului in conditii extreme (vezi fisierul atasat PDF).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.