Ghidul Serviciilor
Void Invest
inapoi la firma 228 vizite
Poza Masa si Odihna
Foto

Scaun de Servit Masa RoYo

Caretero ROYO este un scaun metalic clasic conceput pentru hranirea bebelusilor si copiiilor.

Caretero ROYO este un scaun metalic clasic conceput pentru hranirea bebelusilor si copiiilor. Are numeroase caracteristici care permit adaptarea scaunului la nevoile copilului. De asemenea, poate fi utilizat ca un loc de joaca confortabil si sigur. ROYO este prietenos si cu parintii, datorita simplitatii ajustarii si deplasarii.

Conceput pentru copii cu varsta de la 6 luni pana la 3-4 aniSe poate folosi atat ca scaun pentru hranire, cat si ca loc de joacaEste usor de pliat sau deschisTavita dubla, ajustabilaAjustare facila pe verticalaCentura de siguranta in 5 puncte si protectie impotriva caderii accidentale detasabile3 pozitii de inclinare a scaunuluiSuport pentru picioare practic si detasabilRotile pivotante, blocabile si antiderapante ofera stabilitate si usurinta in miscareCos practic sub scaunScaun confortabil acoperit cu husa din PVC usor de curatatConstructie stabila si solidaRealizat din materiale de calitateDesign in culori viiAprobat conform directivei EN 14988

Dimensiuni (L x l x h):

- Deschis: 112 x 60 x 90 cm- Pliat: 60 x 92 x 45 cm

 374.96 LEI (TVA inclus)

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.