Ghidul Serviciilor
Rovital Clinic Romania
inapoi la firma 2667 vizite
Poza Cursuri manichiura - pedichiura
Foto

Cursul nostru de manichiura pedichiura se adreseaza persoanelor de toate varstele care doresc sa lucreze la standarde profesionale si sa obtina o atestare in domeniu. Continutul Cursului

          Competente  profesionale  dobandite 1.   Intocmirea bonurilor de materiale;2.   Intocmirea bonurilor de plata;3.   Aplicarea NPM şi PCI;4.   Pregatirea profesionala;5.   Igienizarea locului de munca;6.   Sterilizarea şi dezinfectarea instrumentarului;7.   Utilizarea instrumentelor;8.   Aprovizionarea cu materiale;9.   Programarea clientelei;10. Executarea manichiurii şi pedichiurii;11. Executarea masajului pentru maini şi picioare;12. Finisarea manichiurii şi pedichiurii;13. Promovarea serviciilor unitatii;14. Realizarea cadrului ambiental;15. Oferirea de servicii clientelei.                    CONDITII DE INSCRIEREPentru   inscriere  aveti nevoie   de   urmatoarele documente:1) certificat de nastere (copie si original*);2) carte de identitate (copie si original*);3) certificat de casatorie, daca este cazul (copie si original*);4) diploma de studii de 8 clase sau adeverinta de absolvire si foaie matricola;5) fisa tipizat de inscriere (contractul de scolarizare se va   completa   la   sediul nostru);6) adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea: " Clinic  Sănătos / Apt pentru cursul de ..................................., NU    are    probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile" ;   *originalul actelor  va fi inapoiat dupa confruntare cu copiaDurata curs manichiura - pedichiura: 1,5 luniConditii de inscriere: absolventi invatamant obligatoriuPretul  cursului: Inscrie-te luna aceasta si beneficiezi de o reducere de 50 % , avand taxa de scolarizare subventionata !Pret vechi = 580 lei   ( NU MAI ESTE VALABIL )Pret nou redus 50% = 290 lei  ( ESTE  VALABIL )

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.