Ghidul Serviciilor
Rovital Clinic Romania
inapoi la firma 2667 vizite
Poza Cursuri stilist protezist de unghii
Foto
Foto
Foto

Cursul nostru, realizat cu cei mai buni nail - artisti ai momentului, din Galati, va va invata sa realizati unghii false cu gel care sa arate cit mai natural, sa va alegeti materialele astfel incit sa obtineti unghii false cat mai elastice, durabile si sa aveti, dupa absolvire, cat mai multe cliente.Cursul nostru se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs profesional. Pentru inscrierea si absolvirea acestui curs nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un curs de manichiura-pedichiura sau alt curs de profil.Absolvind cursul nostru "Stilist protezist de unghii - Incepatori gel" veti dobindi cunstinte teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si deasemenea, sa va descurcati in orice salon inca din prima zi.

Continutul  Cursului:  

        Competente  profesionale  dobandite1.   Comunicarea interpersonală  ;2.   Munca în echipă ;3.   Planificarea activităţilor zilnice ;4.    Dezvoltarea profesionala ;    5.   Aplicarea normelor de SSM şi PSI ;6.   Asigurarea condiţiilor de igiena la locul de munca ;7.   Promovarea produselor şi serviciilor ;8.   Gestionarea resurselor materiale ;9.    Îngrijirea unghiilor ;10.  Îngrijirea mâinilor şi picioarelor ;11.  Construirea unghiilor false din gel ;12.  Crearea aspectului natural al unghiilor false ;13.  Protezarea unghiilor deteriorate cu gel ;14.  Demontarea unghiilor false din gel ;15.  Realizarea decoraţiunilor pentru unghii   Curs  stilist   protezist  de  unghii - Avansati   Gel                  CONDITII  DE  INSCRIEREPentru   inscriere  aveti nevoie   de   urmatoarele documente:1) certificat de nastere (copie si original*);2) carte de identitate (copie si original*);3) certificat de casatorie, daca este cazul (copie si original*);4) diploma de studii de 8 clase sau adeverinta de absolvire si foaie matricola;5) fisa tipizat de inscriere (contractul de scolarizare se va   completa   la   sediul nostru);6) adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea: " Clinic  Sănătos / Apt pentru cursul de ..................................., NU    are    probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile" ;   *originalul actelor  va fi inapoiat dupa confruntare cu copiaDurata curs stilist protezist unghii - incepatori gel: 6 zileConditii de inscriere: absolventi invatamant obligatoriuPretul  cursului: Inscrie-te luna aceasta si beneficiezi de o reducere de 50 % , avand taxa de scolarizare subventionata !Pret vechi = 1300 lei   ( NU MAI ESTE VALABIL )Pret nou redus 50% = 650 lei  ( ESTE  VALABIL )

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.