Ghidul Serviciilor
Vox Brio Construct - Lucrari De Fasonare A Fierului Beton, Oradea
inapoi la firma 202 vizite
Poza Servicii constructii
Foto

Oferim servicii profesioniste in ceea ce priveste domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, care pun accent pe munca si servicii de inalta calitate, avand astfel garantia ca investitia facuta de dumneavoastra este in siguranta.:

Suntem aici pentru confortul si bunastarea ta. Vrem sa fim compania cea mai puternica si cea mai apreciata de tine. Expertii nostrii executa o gama larga de servicii, putand asfel sa realizeze lucrari, incepand de la ridicarea unei case pana la ultimele finisaje.

Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamna cea mai buna reclama.

Vox Brio Construct este o firma de constructii din judetul Bihor, cu sediul in Oradea specializata in constructii civile (case la rosu si case la cheie), constructii industriale (hale / structuri), amenajari interioare, exterioare si servicii de renovare a constructiei deja existente. Vom oferi intotdeauna preturi corecte si competitive pentru cele mai bune servicii !

Daca doriti sa va construiti, amenajati, renovati sau reabilitati o cladire, casa, sediu de firma, cladire de birouri, hala, apartament etc., SC Vox Brio Construct SRL va ofera solutii pentru constructii civile, constructii industriale, constructii case si vile de lux, pensiuni, constructii hoteluri, constructii cladiri birouri, constructii spatii comerciale, constructii hale, astfel daca doriti informatii legate de pret si timpul de realizare a constructiei, ne puteti contacta pe pagina de contact.

Vox Brio Construct - Oradea - isi doreste satisfacerea tuturor solicitarilor clientilor prin oferirea unor solutii potrivite fiecarui proiect in parte, in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator. Asteptam provocarile dumneavoastra! Apelati cu incredere la echipa nostra de specialisti care vine alaturi de dumneavoastra cu know how-ul de peste 10 ani in constructii, cu servicii de calitate la preturi reduse, cu o echipa tinara care garanteaza calitatea.

Compania noastra va ofera cele mai bune solutii pentru: constructii case, constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii case/vile. Constructii case la rosu – include fundatia, zidaria si structura acoperisului. – nu include finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului si instalatiile aferente. Constructii case la cheie – cuprinde casa la rosu, partea exterioara a acoperisului, finisajele interioare si exterioare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.