Ghidul Serviciilor
Econatura-Braila
inapoi la firma 181 vizite
Poza Pudra dermatologica
Pret: 67 RON
Foto

Unul dintre lucrurile invatate din cartile de anatomie, inca de pe bancile scolii, este faptul ca pielea este cel mai mare organ al omului, ea avand un rol crucial in apararea organismului de agresivitatea mediului inconjurator, de protejarea acestuia de factori de mediu care n-ar permite supravietuirea fiintei umane.

Acesta este motivul pentru care pielea trebuie mentinuta intr-o stare de sanatate perfecta, ferita pe cat posibil de factorii chimici cat si biologici ce ii pot altera starea de sanatate.

De secole, efectele de vindecare ale argilei au fost folosite pentru curatarea,detoxifierea, repararea,reimprospatarea si infrumusetea pielii

Particulele micronizate de zeolit,datorita incarcaturii negative foarte inalte, atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza. Aceste toxine acum nu mai sunt daunatoare si pur si simplu parasesc corpul ajutand la detoxifierea pielii.

Particulele de sodiu, calciu, magneziu si potasiu sunt eliberate din pudra in fluxul sangvin pentru a alimenta corpul si particulele negative intrate in exces in corp, apoi incercuiesc membranele celulare si ajuta la protejarea lor printr-o constanta captare a radicalilor liberi.

Ca rezultat se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii pielii, incetinind procesul de imbatranire, se mareste capacitatea de absorbtie a oxigenului si astfel crescand energia celulara si starea de sanatate a pielii.

Zeolitul activat are o actiune dovedita antioxidativa, de detoxifiere si de stimulare imunitara asupra pielii.

Nano-particulele ajung rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor.

Armata americana foloseste deja de mult timp pudra de zeolit in primul ajutor, pentru inchiderea rapida a ranilor.

Pudra de zeolit are o acţiune de 10 ori mai puternica, datorita tehnologiei speciale patentate.

Zeolit- pudra dermatologica se recomanda la: rani, arsuri, pentru inchiderea rapida a ranilor, ca dezinfectant datorita acţiunii sale bacteriostatice, ca detoxifiant datorita proprietaţilor sale de absorbţie, la indepartarea mirosurilor neplacute, ca ajutor in tratamentul de baza al unor diferite afecţiuni ale pielii.

Continut Zeolit-pudra dermatologica: Zeolit (clinoptilolit) pulbere micronizat fin si activat termomecanic.

Modul de aplicare Zeolit- pudra dermatologica: se aplica pudra pe piele de 2 ori pe zi, ca supliment in tratamentul de baza al diferitelor afecţiuni ale pielii.

 

Pulberea de zeolit este utilizata cu mult succes in afectiunile pielii: tratamentul ranilor si arsurilor datorita actiunii bacteriostatice, dezinfectante, detoxifiante si cicatrizante. Favorizeaza vindecarea diferitelor micoze, herpesului, neurodermitelor si psoriazisului.

Prezentare: ZEOLIT PULBERE MICRONIZATA , flacon 300 grame.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.